Om oss

Smidiga lösningar för bostadsägare

Fixardetmesta i Stockholm är en modern elfirma vars mål är att göra vardagen enklare för dig som anlitar oss. Våra elektriker i Tyresö kan hjälpa till med allt från elinstallationer till att planera smarta hem, förändra planlösningar med snickeri och lösa tekniska problem med nätverk.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att vända dig till oss med projekt i både stor och liten skala. Vår hjälp är aldrig långt borta och våra elektriker kan fixa det mesta som rör el och elarbeten i Stockholm!

Elinstallation

Ett intresse för såväl elektronik som teknik

Grundaren av Fixardetmesta i Stockholm heter Jonas och han har ett brinnande intresse för allt som har med elektronik, teknik och snickeri att göra. Jonas kompetens inom elinstallation i kombination med företagets två snickare är ovärderlig i vårt dagliga arbete. Vår målsättning är att erbjuda dig tjänster inom elinstallation, smart hem och snickeri med kostnadseffektiva och smidiga lösningar.

Inget är för stort eller för litet för oss

Vi vill vara en helhetslösning för alla som vill ha hjälp med installationer av el och diverse byggnadsprojekt. Företaget grundades år 2011 och har hjälp ett flertal kunder genom åren. När du vill hitta ett företag med rätt kompetenser inom bygg och el är du alltid välkommen att anlita våra elektriker i Tyresö.