elinstallation-spottar-vardagsrum-elektriker-installation

Elinstallation

När man vill dra in el i en fastighet eller utföra någon annan form av elinstallation är det viktigt att låta utbildade elektriker i Tyresö utföra arbetet. Som privatperson utan rätt behörighet skall man aldrig försöka sig på att installera el själv eftersom detta kan ha ödesdigra konsekvenser och vara förenat med livsfara.

Vänd dig istället till vår elfirma för att få hjälp med allt som rör el. Vi garanterar dig ett professionellt utfört arbete vare sig du behöver hjälp med elinstallation i hus och lägenhet till omdragningar i garage.

Vi erbjuder effektiv och felfri eltjänst

I vårt arbete använder vi oss enbart av material för elinstallation som är testat och godkänt av branschen. Det innebär att vi kan garantera säkra installationer, där vi följer de krav som Elsäkerhetsverket satt upp. Vi kan hjälpa till med elinstallationer i Tyresö i såväl nybyggen som när du gör en renovering och vill förse tillbyggnaden med exempelvis vägguttag eller lamputtag.

Vi kan även vara behjälpliga om du vill installera smarta hem. Oavsett vilken anledning du har för att anlita våra elektriker i Tyresö så kommer vi se till att arbetet blir helt korrekt utfört och att du får ett användarvänligt slutresultat.

Elinstallation i Tyresö utförd av våra elektriker

Att anlita vår elfirma för en elinstallation i Stockholm är både prisvärt och garanterar ett säkert utfört arbete. När vi arbetar med el kan arbetet innefatta elinstallation i allt från svagströmsanläggningar och starkströmsanläggningar. Detta ställer högra krav på vår kunskap och expertis som elektriker så att vi kan utföra elinstallationer av högsta kvalité.

Det finns även andra fördelar med att anlita vår elfirma för elarbeten i bostaden eller på arbetsplats.

  • Vi planerar varje uppdrag utifrån dina önskemål så att vi vet hur dragningarna skall göras
  • Vi följer gällande regelverk och säkerhetsföreskrifter som Elsäkerhetsverket satt upp
  • Vi placerar uttag och strömbrytare på platser du önskar

Vi tar hand om din elinstallation till ett bra pris

Vi skickar gärna en offert till dig utan att du förbinder dig till att anlita oss för din elinstallation i Tyresö. I det kostnadsförslag du får kan du utläsa vårt pris för elektriker och vad som ingår i det arbete vi kommit överens om. Som professionella elektriker adderar vi nämligen aldrig några dolda eller extra avgifter.

Om arbetet gäller en tillbyggnation eller renovering och du äger fastigheten kan du ha rätt att använda ROT-avdraget för att sänka kostnaderna. Vi hjälper dig reda ut vad som gäller och om du har rätt till subventionen kan vi dra av den på fakturan.

Vi hjälper dig med diverse elarbeten i bostaden eller på arbetsplatsen. Vi är certifierade och följer Elsäkerhetsverkets föreskrifter i arbetet.